Catering od Restauracji Wojewódzkiej
Przykładowe menu cateringowe:
Przykładowe przystawki typu finger foods
- Świeży ogórek z pastą z tuńczyka
- Łódeczki z cykorii z sałatką krabową i dressingiem
- Parfait z drobiowej wątróbki na trójkącie z chrupkiego pieczywa czosnkowego z dodatkiem musu
- Kawałki melona miodowego owinięte szynka parmeńskiej
- Roladki z pieczonego buraka z serem Dor Blue
- Pomidorki koktajlowe z mini mozzarellą i świeżym liskiem bazylii na szpadce bambusowej
- Totille mix ( pszenne tortille z wędzonym łososiem i kurczakiem z dodatkiem świeżych warzyw i dipów)
- Cykoria z serem gorgonzola i włoskim orzechem
- Bakłażan grillowany z serem i suszonym pomidorem
- Krewetki na sałatce z ananasa
- Szaszłyczki z krewetki i melona
- Roladki z grillowanej cukinii i bakłażana z serem pleśniowym
- Szaszłyki z ananasa grillowanego z szynką parmeńską
- Szaszłyczki drobiowe marynowane w sosie teryaki
- Vol-au-vent z musem z żurawiny i sera cammembert z orzeszkami
- Vol-au-vent z salami i kremowym serkiem
- Mini bułki z sałatą, wędliną i serem
Słodkości:
- Mini panacotta
- Rogaliki z wiśniami
- Szarlotka
- Migdałowiec
Napoje zimne:
- soki owocowe
- woda z miętą i cytryną
Dania na gorąco:
- Aksamitna zupa serowa z aromatem czosnku i chrupiącymi grzankami
- Krem porowo - ziemniaczany posypany siekanym szczypiorkiem
- Karkówka duszona z warzywami skropionymi czerwonym winem
- Zrazy wieprzowe z cebulą w sosie własnym
- Naleśniki ze szpinakiem w sosie z podgrzybków i maślaków
Dodatki do drugiego dania:
- ziemniaki z wody z koperkiem
- kluski śląskie
- bukiet surówek
Przekąski na zimno:
- Wybór smakowitych mięs pieczonych i pasztetów ułożonych dekoracyjnie z dodatkiem warzyw
- Plastry kurczaka faszerowanego bakaliami podane na liściach sałaty ozdobione suszoną żurawiną
- Grillowany bakłażan faszerowany serkiem
- Koreczki wędzonego łososia i sera pleśniowego
- Capresse z bazylią
- Babeczki z kruchego ciasta wypełnione nadzieniem mięsnym lub duszonymi pieczarkami
- Carpaccio z dojrzałego avokado skropionego sokiem z limonki w towarzystwie chrupiącej szynki parmeńskiej , płatków parmezanu i słodkich winogron
Grillowane paski papryki z mieszanką sera koziego i mascarpone ułożone na liściach roszponki posypane czarnymi oliwkami - Finezyjne kanapeczki w kilku smakach
- Jajka w sosie tatarskim
- Sałatka z pieczonych buraków z dodatkiem orzechów włoskich i sera gordon blue
- Sałatka grecka
- Mieszanka sałat z grillowanym kurczakiem
Cena zależy od wielu czynników, takich jak wielkość imprezy, ilość potrzebnego personelu i uwarunkowania logistyczne. Zapraszamy do kontaktu w celu bezpłatnej wyceny...
SMACZNEGO!
Zaakceptuj pliki cookies na pasku w dole strony, aby wyświetlić mapkę.